Izjava o zasebnosti

Zbiranje osebnih podatkov

PosodiAvto.si zbira naslednje uporabnikove informacije:

 

Podatke, ki jih vnese uporabnik sam in za katerih točnost sam odgovarja:

 

 - ime

 - priimek

 - uporabniško ime

 - naslov e-pošte

 - geslo v šifrirani obliki

 - telefonska številka

 - vse vnose uporabnikov v obrazce na spletni strani

 

Ostale podatke:

 

 - IP-naslove, iz katerih je uporabnik dostopal do spletne strani

 - piškot za identifikacijo uporabnika, ki je uporabniku dodeljen ob začetku vsake seje

 

Vsi omenjeni podatki, razen piškota, se na strežniku PosodiAvto.si shranjujejo trajno. Piškot se shranjuje samo za čas trajanja seje in poteče po 30 minutah neaktivnosti. Ne shranjuje se v bazo podatkov, pač pa le v pomnilnik strežnika.

Posredovanje osebnih podatkov

PosodiAvto.si prijavljenim uporabnikom posreduje naslednje podatke:

 

 - podatke, ki jih je posameznik sam vnesel v obrazec na spletni strani (podatki o vozilu, lokacija prevzema vozila, podatki o izkušenosti voznika, ime, začetnica srednjega imena, priimek in komentar ob vnosu), ter zgodovino opravljenih izposoj ter njihovih ocen.

 

Podatek o piškotu bo PosodiAvto.si za čas trajanja seje samodejno posredoval spletnemu brskalniku iz katerega bo uporabnik prijavljen v sistem.

 

Podatki, ki ne bodo posredovani tretjim osebam oz. jih bodo obdelovale samo osebe pod neposrednim nadzorom ekipe PosodiAvto.si:

 

 - uporabniško ime

 - naslov e-pošte

 - geslo v šifrirani obliki

 - IP-naslovi, iz katerih je uporabnik dostopal do spletne strani

 

PosodiAvto.si si pridržuje pravico, da omenjene podatke prikaže v anonimizirani sumarni obliki z namenom statističnih prikazov.

Ukrepi za zavarovanje

PosodiAvto.si bo zagotovil vse razumne ukrepe, da podatki, ki niso namenjeni javnemu prikazu (registriranim in neregistriranim obiskovalcem), ne bodo dostopni tretjim osebam in javnosti.

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih PosodiAvto.si zbira in obdeluje, bodo razkriti samo, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za: postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi, zaščito in uresničevanje zakonitih interesov PosodiAvto.si.

Privolitev uporabnika

S klikom na gumb Strinjam se uporabnik potrjuje, da je prebral vsebino teh pravil in da se strinja z obdelavo osebnih podatkov pod prej navedenimi pogoji. Sprejemanje teh pogojev se šteje za osebno privolitev posameznika po 1. odstavku 8. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov.

Odprite naš blog in preberite več o naši skupnosti.

BLOG